Server keeps crashingSolved
RayzRGaming
didnt happen all the time for us, but not taking the risk for now until something definately can be pinned down
riderxyz
Original Poster
Not using RustAdmin here (anymore) and server sttill crashed. But i'm sure it has something to do with something a player does at the moment

Merged post

One of the servers crashed with this happening:
[quote](Filename: C:\buildslave\unity\build\Runtime/Export/Debug.bindings.h Line: 45)06
[Physics.PhysX] RigidBody::setRigidBodyFlag: kinematic bodies with CCD enabled a
re not supported! CCD will be ignored.
[11:10] [5/100] PLAY BATTLEFIELD | NPC | NO BP/WORKBENCH | L96 & M39 RIFLE | 06
(Filename: c:\buildslave\physx\build\physx\source\physx\src\NpRigidBodyTemplate.
h Line: 449)
[Physics.PhysX] RigidBody::setRigidBodyFlag: kinematic bodies with CCD enabled a
re not supported! CCD will be ignored.
[11:10] [5/100] PLAY BATTLEFIELD | NPC | NO BP/WORKBENCH | L96 & M39 RIFLE | 06
(Filename: c:\buildslave\physx\build\physx\source\physx\src\NpRigidBodyTemplate.
h Line: 449)
* Assertion at ..\mono\mini\mini-exceptions.c:840, condition `klass' not met

[11:10] [5/100] PLAY BATTLEFIELD | NPC | NO BP/WORKBENCH | L96 & M39 RIFLE | 06
Restarting server...rs 14kb/s in, 78kb/s out

Waiting for 7 seconds, press a key to continue ...[/quote]
RayzRGaming
Yes, our Solo has began to crash again every 30 mins or so.  Really getting annoyed with this update now.  Gone from an average of 70 plaayers on eaach server to around 8-10.  Hopefully they will return once this is fixed

Merged post

Are there any logs I (we) can look at that will give us some idea as to what the problem may be??
pookins
In response to RayzRGaming ():
Yes, our Solo has began to crash again every 30 mins or so.  Really getting annoyed with this update...
I just reloaded all my plugins one by one (waiting for 40 minutes between each one) Went from 61 to 43 plugins as i got rid of the not really essential ones, went great , took all day and when it ran for an  hour i thought it was ok and then it died again,
This is the fifth time i have reinstalled them all, i get no error log, i just get players timed out and the server restarts, only indication is this example (of many)


10/02/2019 12:16:15 PM	Start	VictorK	122.107.94.109	Control Panel

10/02/2019 1:13:32 PM	Restart	SYSTEM	127.0.0.1	Detected process crash

10/02/2019 1:14:13 PM	Restart	VictorK	122.107.94.109	Control Panel

10/02/2019 1:14:58 PM	Stop	VictorK	122.107.94.109	Control Panel

10/02/2019 1:17:35 PM	Start	VictorK	122.107.94.109	Control Panel

10/02/2019 1:27:49 PM	Restart	SYSTEM	127.0.0.1	Detected process crash

10/02/2019 1:37:42 PM	Restart	SYSTEM	127.0.0.1	Detected process crash​
or
[2019-02-10 13:37:41] [0,0] ConnectionDisconnected('I/O Operation Failed') : 'OK' (155.133.227.12:27020, WebSocket)​


Really is a pain, mine is a low pop server but now its a 2 player one
h0ax
Have you tried a fresh install of oxide? I have an option with my host to upgrade (prefered) or a complete fresh install (data is untouched). Since i opted for the fresh install yesterday, things have been okay - touch wood.
Papanator
Crashing here for us too. CPU?RAM usage is normal, no plugin issues we are aware of. Just times out.
Survey
Server crashed and after crash theres no plugin working! using version v2.0.4137
eyeSight
Update: We removed from our 3 Servers the Plugin "ZoneManager". I  got a hint from a other Admin that this Plugin was the Reason why his Server crashed everytime, after removing it & installing latest OxideVersion (v2.0.4137) we didnt had one single crash and we had like every 30 Mins a crash.
When we typed "plugins" in the Console it shows us that ZoneManager were working fine.
Since we got rid of it we dont have any crash anymore on our Server. 
RustvilleUSA
Our server to keeps crashing... Prior to FP/Oxide update issues we never crashed now it's every so many hours. Please help point in right direction.
OfficialJaco
My server was also crashing constantly, but hasn't crashed at all ever since I removed ZoneManager.
riderxyz
Original Poster
Removed ZoneManager Friday already, but still crashes - albeit not every 10 minutes
Ts3hosting

Did you try.. Validate all steam server files. and reinstaling oxide?  also how you booting up the server whats your command your useing may help narrow down whats going on.
tomhud
are people clearing out their steamapps folder in the rust dir ?
I did this prior to this months update and had no issues on 2 servers
Worth a try
BaconOverlord
Yep, same issue. Running a dedicated box out in Chicago (remote) 20-50 players (low pop) and it's crashing reliably every couple hours.  I'm trying the "delete zone manager and reinstall oxide" fix and I'll report on the results
DanBosS
In response to BaconOverlord ():
Yep, same issue. Running a dedicated box out in Chicago (remote) 20-50 players (low pop) and it's cr...

Hi, 70 crashes on 3 days (with above 20-30 players on line).

I have disable ZoneManager and for the moment 0 crash on 12H.