Bot not going after nightFixed

{ "Spawn Settings": { "Spawn near players": true, "Minimum pop for near player spawn": 0, "Min distance from player": 60.0, "Max distance from player": 100.0, "Spawn Time": 19.8, "Destroy Time": 7.3, "Zombie Settings": { "Murderer Population (total amount)": 50, "Murderer Health": 100.0, "Scarecrow Population (total amount)": 50, "Scarecrow Health": 200.0 }, "Chance Settings": { "Chance per cycle": 100.0, "Days betewen spawn": 0 } }, "Destroy Settings": { "Leave Corpse, when destroyed": false, "Leave Corpse, when killed by player": true }, "Behaviour Settings": { "Attack sleeping players": false, "Zombies attacked by outpost sentries": true, "Ignore Human NPCs": true, "Ignored entities (full entity shortname)": [ "scientistjunkpile.prefab", "scarecrow.prefab" ] }, "Broadcast Settings": { "Broadcast spawn amount": true, "Broadcast types separately": false } }

{
  "Spawn Settings": {
    "Spawn near players": true,
    "Minimum pop for near player spawn": 0,
    "Min distance from player": 60.0,
    "Max distance from player": 100.0,
    "Spawn Time": 19.8,
    "Destroy Time": 7.3,
    "Zombie Settings": {
      "Murderer Population (total amount)": 50,
      "Murderer Health": 100.0,
      "Scarecrow Population (total amount)": 50,
      "Scarecrow Health": 200.0
    },
    "Chance Settings": {
      "Chance per cycle": 100.0,
      "Days betewen spawn": 0
    }
  },
  "Destroy Settings": {
    "Leave Corpse, when destroyed": false,
    "Leave Corpse, when killed by player": true
  },
  "Behaviour Settings": {
    "Attack sleeping players": false,
    "Zombies attacked by outpost sentries": true,
    "Ignore Human NPCs": true,
    "Ignored entities (full entity shortname)": [
      "scientistjunkpile.prefab",
      "scarecrow.prefab"
    ]
  },
  "Broadcast Settings": {
    "Broadcast spawn amount": true,
    "Broadcast types separately": false
  }
}

This should be fixed.