Not working fully after Rust updateFixed
Vustra

does not show server start up message  "Server is back online! Players may now re-join." and player messages are out putted with a 0 on discord

vustra: 0

OuTSMoKE

Server init feature works, you're running a plugin that interferes with it.
tbird412

Not showing actual text ...

zinet2k
Seems still to be working but every words shows up as 0's &1's and bind commands are also showing up on discord log.

Anyone having the same issues?
Detonator38
the new update is there but facepunch put a new system chat and may cause issue in rustcord can you check thats please ?
OuTSMoKE

it needs to be edited for new stupid FP chat system, 0 is global and 1 is team.
Wulf
uMod Admin
5b7b09575e872.jpg?uid=5b7b096ae264e OuTSMoKE
it needs to be edited for new stupid FP chat system, 0 is global and 1 is team.
And 2 is server.
zinet2k
Do we need to change that config or the Devs?
zinet2k
And by the way does this plugin have a connection with binds saying True instead of executing the cmdline?
5c2d88ae4ea06.jpg Wulf
And 2 is server.
Wulf
uMod Admin
zinet2k
And by the way does this plugin have a connection with binds saying True instead of executing the cmdline?
Yes, there is a thread regarding binds under the Rust section.
Detonator38
Now that works thanks for your fast fix and just let know at everyone they have a lot of plugin interfear with new chat system.
Dingo
5c2d88ae4ea06.jpg Wulf
Yes, there is a thread regarding binds under the Rust section.

where do i locate this thread? im new here still trying to figure my way around.

zinet2k
Dingo

where do i locate this thread? im new here still trying to figure my way around.

https://umod.org/community/rust