Can't log in to playrust.io with Steam
Hello I am no longer able to login using steam to RustIO.  Is anyone else having this issue and if so is there a fix?  I have tried for my server and others and acts like it's going to login but doesn't.  
@dcode hello, hope you're having a good weekend. Just wanted to let you know that the latest Chrome update (84.0.4147.125) has broken the ability to login to Rust:IO w/ Steam authentication. This cookie policy change has been foreshadowed for some time but is finally here:
A cookie associated with a cross-site resource at http://[IP]/ was set without the `SameSite` attribute. It has been blocked, as Chrome now only delivers cookies with cross-site requests if they are set with `SameSite=None` and `Secure`. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at https://www.chromestatus.com/feature/5088147346030592 and https://www.chromestatus.com/feature/5633521622188032.
So, of course, without that authentication, Rust:IO is currently not functioning fully for anyone with an updated version of Chrome. Here is a screenshot w/ more information on the specific issue:

Chrome cookie policy changes
I am also experiencing this issue. It is no longer possible to login through steam.
I'm having the same issue on all my browsers. I've reinstalled Umod and Rust IO several times now and double checked and checked again the user has admin rights.

It accepts your login on the browser then goes back to the map screen with the login button still on top right. Getting annoying now
Avesome
I'm having the same issue on all my browsers. I've reinstalled Umod and Rust IO several times now and double checked and checked again the user has admin rights.

It accepts your login on the browser then goes back to the map screen with the login button still on top right. Getting annoying now
Having the exact same issue for weeks now. it's aggravating as fuck
FYI, in the meantime, Rust:IO functions as expected in Firefox, accepting Steam auth logins. I just keep a single Firefox window open w/ it loaded until @dcode has an opportunity to visit this issue w/ Chrome and provide us with a remedy.
I switched to using Edge instead when this got broken by Chrome, today Edge is broken too :(
Switched from Chrome to Opera and than to Edge now what? :)
5f067ec76748b.jpg untot82
Switched from Chrome to Opera and than to Edge now what? :)

Switch to a firefox window as suggested by quietconundrum, i am using it without any problems.

I can now log in with Google but I am not authorized to use the console. Odd as I own the server.
any ideas on how I could get authorized?