"File does not exist" on new kitsSolved

Hi,

I have been making some new kits for my server and after making 4 kits that work any other kit I make keep saying "File does not exist". The kits are in the kits_data.

Thanks.

Are they showing in the GUI  ? , What do you get when  you type /kitlist in chat ?

Yeah its in the GUI, I'll see what shows up later when I cam test it.

Thanks.

Merged post

Yeah it comes up in the list. No idea why its not working, I've tried making 4 or 5 kits to get them working...

bp2oGN4jFLDfImq.png GenSriracha

Yeah its in the GUI, I'll see what shows up later when I cam test it.

Thanks.

Merged post

Yeah it comes up in the list. No idea why its not working, I've tried making 4 or 5 kits to get them working...

post your data config, someone might spot an error

I ran into this same situation and it was because I loaded the Copy/Paste plugin. Once I removed it, it worked fine. If you are using that plugin, try that. Or maybe rework your config so any kits with Copy/Paste plugin names (that are listed on the gui and in the data file) are properly configured in the Copy/Paste data folder or file.

Thanks calinova22,

as soon as I unloaded CopyPaste it works fine!

bp2oGN4jFLDfImq.png GenSriracha

Thanks calinova22,

as soon as I unloaded CopyPaste it works fine!

can you change the status to Solved .

That being said I have not figured out the reason why copypaste bricks it. I am going to work on that tonight because I would like to be able to put copypaste back on the server. If I find anything I'll let you know.

The reason for it not working on my server is that I'm an idiot and put in a name under the copy and paste section when rushing to update the plugin (rookie mistake lol)

bp2oGN4jFLDfImq.png GenSriracha

The reason for it not working on my server is that I'm an idiot and put in a name under the copy and paste section when rushing to update the plugin (rookie mistake lol)

Glad you got it fixed, can you change the status to solved  :)