Oxide installation not workingSolved
Can someone do me a favor?

Explain, or maybe show me how exactly install the Oxide Plugin on my server, so i can use plugins :S
  1. Shutdown the server
  2. Download the latest zip from the Games tab
  3. Extract the downloaded zip
  4. Overwrite in your server install location using the zip contents
  5. Done
So when i extract the zip i get ROK_Data. So only drag this one into the location you named? so i use filezilla.

Merged post

Ok there is an oxide folder :D but somehow the plugins dont have a config file :S. i added them to plugins. restarted the server and filezilla. still they dont have any. not even lang files :S
Not all plugins have a configuration file or lang file, but I'd suggest checking your oxide/logs for errors.
theres not even a file in the logs folder :S

Merged post

Well i think its better to go through this by explain what exactly i have done:
I have a server on Nitrado. It's a server with a password. 
I downloaded the oxide zip. I extracted it. I got a ROK_Data folder ouzt of it.
I stopped my server. I opened filezilla and opened the reignofkings folder. I took the extracted ROK_Data folder and dragged it into the opened reignofkings folder. It said download completed. Then i restarted my server. after that i saw an oxide folder above the new ROK_Data folder. It has folders such as config,lang,data,logs,plugins and a oxide.config.json. when i drag a plugin into the plugins folder its there. but even after restarting my server there are no plugins listed in confic etc.

Merged post

i changed the provider. Now its gportal. Somehow it worked
Locked automatically