I can't run mods

Hello . I'm having a problem installing the files I got from your site on my server. in reing of kings game . I add mods but I can't run them. I couldn't find any information about it. can you please help with this issue

Could you provide any logs, steps taken, details, etc.?

https://imgyukle.com/i/Ed5rJ0

hello. I have a windows server. I installed steam inside the server and started the server. Then I enter the game from my own computer. I load the shared cs extensions in the mod file into the mod file, but the commands are not active in the game. For example, I load the /unblock command file, but it does not work when I connect to the game. can you help me with the image

Could you provide the log files from oxide/log and latest from Logs?

its log : 
[I] Searching for process by id "6228".
[I] Starting new process 724 on port 11010.
[I] Connected.
[I] Admin console enabled.
[I] Reign Of Kings v1.0.32 (100000032) - R22 by CodeHatch
[I] Reign Of Kings is now in dedicated mode.
[I] Admin console connected.
[I] Starting EAC Integration with network ID 2037235613.
[I] EAC server initialized.
[I] Could not use effect because: !SystemInfo.supportsImageEffects
[I] Save slot located at: Saves\Slot3
[I] Loading: Server (CodeHatch.Thrones.Networking.ThronesServer)
[I] User registration loaded.
[I] Permissions loaded.
[I] Death messages loaded.
[I] User bans loaded.
[I] User whitelist loaded.
[I] ChatMutes.cfg loaded.
[I] VoiceMutes.cfg loaded.
[I] Processing new connection... (*.*.*.*)
[I] Server has connected. (9999999999)
[I] Server for 75 players started on port 7350.
[I] Loading: Loading (CodeHatch.Engine.Loading.GameModeLoader)
[I] Loading: PagingSystem (CodeHatch.Engine.Core.Paging.PagingInstaller)
[I] Loading: EAC (EACIntegration)
[I] Loading: Server (CodeHatch.Engine.Internet.SteamServer)
[I] Steam game server started. (IP: *.*.*.*, Logged: True, Secure: True)
[I] Loading: SocialSystem (CodeHatch.Engine.Modules.SocialSystem.SocialSettings)
[I] Loading:
[I] Loading: Loading (CodeHatch.Engine.Analytics.AnalyticsSession)
[I] Loading: Loading (CodeHatch.Engine.Loading.LevelLoader)
[I] Loading: Caching (ItemCacheServiceServer)
[I] Load Server GUID: 1143
[I] Loading: Adventure_Terrain (CodeHatch.HeightMap.Core.API.TerrainSettings)
[I] Retrieving BiomeMap from Thrones Terrain
[I] Loading: Loot_Tables
[I] Loading: CrownLand_Buildings_Optimized
[I] Loading: CrownLand_Ancient_Throne
[I] Loading: CrownLand_Ancient_Crown
[I] Loading: CrownLand_Ancient_Sword
[I] Loading: CrownLand_Bounding_Box
[I] Loading: CrownLand_Water_Interaction
[I] Loading: CrownLand_Water
[I] Loading: CrownLand_Spawning
[I] Loading: CrownLand_Forest_Biome
[I] Loading: Loading (CodeHatch.Engine.Networking.PlayerSpawnLoader)
[I] Loading: Environment Simulation (Weather)
[I] Loading: Clock (GameClock)
[I] Loading: SpawnPoints (CodeHatch.Spawning.SavedSpawnPointsManager)
[I] Loading: Heatmap (CodeHatch.Engine.Heatmap.Heatmap)
[I] Loading: CodeHatch.Engine.Core.Paging.LoadingQueue
[I] Finished loading...
[I] Saving game...
[I] Game has started.
[I] Reign Of Kings v1.0.32 (100000032) - R22 by CodeHatch
[I] Type /shutdown to shut down the server.
[I] Beginning Steam authentication with ByDeWLi (76561############).
[I] Processing new connection... (*.*.*.*)
[I] ByDeWLi has connected. (76561############)
[I] Authentication verified for ByDeWLi (76561############).
[I] UserAuthenticated: 76561############
[I] Unregistering player {0}.
[I] ByDeWLi has disconnected.
[I] Ending Steam auth session with 76561############.
[I] Saving game...
[I] Saving game...
[I] Saving game...
[I] Saving game...
[I] Saving game...
[I] Saving game...
[I] Saving game...
[I] Saving game...
[I] Saving game...
[I] Saving game...
[I] Saving game...
[I] Saving game...
[I] Beginning Steam authentication with ???????? (76561############).
[I] Processing new connection... (*.*.*.*)
[I] ???????? has connected. (76561############)
[I] Authentication verified for ???????? (76561############).
[I] UserAuthenticated: 76561############
[I] Unregistering player {0}.
[I] ???????? has disconnected.
[I] Ending Steam auth session with 76561############.
[I] Saving game...
[I] Saving game...
[I] Beginning Steam authentication with ByDeWLi (76561############).
[I] Processing new connection... (*.*.*.*)
[I] ByDeWLi has connected. (76561############)
[I] Authentication verified for ByDeWLi (76561############).
[I] UserAuthenticated: 76561############
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Japanese Mask' blueprint.
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Bascinet Helmet' blueprint.
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Asian Tribal Mask' blueprint.
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Flower Vest' blueprint.
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Fern Bracers' blueprint.
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Flower Skirt' blueprint.
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Hay Sandals' blueprint.
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Fern Sandals' blueprint.
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Fern Skirt' blueprint.
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Flower Skirt' blueprint.
[I] Saving game...
[I] Beginning Steam authentication with ?????????????? (76561############).
[I] Processing new connection... (*.*.*.*)
[I] John has connected. (76561############)
[I] Authentication verified for ?????????????? (76561############).
[I] UserAuthenticated: 76561############
[E] Could not retrieve Entity with Network View ID 4294967310
[E] Could not retrieve Entity with Network View ID 4294967310
[I] Saving game...
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Forest Sprite' blueprint.
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Jester Hat (Red)' blueprint.
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Jester Hat (Orange & Black)' blueprint.
[E] The linkedTo field was null on the ArmorBlueprint component of the 'Jester Hat (Green & Pink)' blueprint.
[E] Could not retrieve Entity with Network View ID 4294967344
[E] damageEvent.Entity == null
[E] damageEvent.Entity == null
[E] Could not retrieve Entity with Network View ID 4294967344
[I] Saving game...

How did you install Oxide and how are you starting the server?

I'm starting the server with server.exe. I didn't install oxide, I just found its folder and installed it. I don't know how to install it.

Oxide is installed by overwriting with the   included files in the zip file for Oxide. You'd want to make sure the server isn't being updated each start as well.

Is there an installation video on youtube?

dewli

Is there an installation video on youtube?

Probably, but installing it is pretty simple. Just extract the zip and overwrite using the zip contents.