Quick smelt

hi palyers are companing about loseing half there stuff in funaces they put it in and when they hit sort it takes half there stuff away i have lost players cause of it please help sort this

I don't think quick smelt controls sorting in any way.

there is no sort button on furnaces. is your config set right? like the "Output Multipliers"?

Did this get resolved? My server has the same problem as well as other servers I play on.

How is Quick Smelt related and what kind of sorting is there? I do not understand the issue.

its not the sorting that is the issue its quick smelt when u click on sulfour or metal ore and it gose into the furnaces u lose half of what u got i got rid of quick smelt and its back to normal loseing nothing quick smelt is broken every server that had it has got rid of it cause of the same problem waiting on an update to see if it gets fixed

My server is fine. here is my config

{
  "Use Permission": false,
  "Speed Multipliers": {
    "global": 40,
    "refinery_small_deployed": 10,
    "furnace": 40
  },
  "Fuel Usage Speed Multipliers": {
    "global": 0.6,
    "refinery_small_deployed": 0.6
  },
  "Fuel Usage Multipliers": {
    "global": 1,
    "refinery_small_deployed": 1
  },
  "Output Multipliers": {
    "global": {
      "global": 2,
      "charcoal": 3
    },
    "furnace.shortname": {
      "item.shortname": 2
    }
  },
  "Whitelist": {
    "global": [
      "item.shortname"
    ],
    "furnace.shortname": [
      "item.shortname"
    ]
  },
  "Blacklist": {
    "global": [
      "item.shortname"
    ],
    "furnace.shortname": [
      "item.shortname"
    ]
  },
  "Smelting Frequencies (Smelt items every N smelting ticks)": {
    "global": 1,
    "refinery_small_deployed": 1
  },
  "Debug": false
}​

well can you make a step by step to reproduce and possibly a video? @killachris you've mentioned in first post that you lose items when you hit sort, which is why I mention it

FQVNQmTtDhBTG2C.png misticos

well can you make a step by step to reproduce and possibly a video? @killachris you've mentioned in first post that you lose items when you hit sort, which is why I mention it

i fixed his issue, was a config issue