Players in admin group frozen on connection
clumsyzombie

So I just add the mod to thee server and set no permissions and anyone with admin title is frozen.. With just the mod on the server and none of the 3 permissions set you are frozen the moment you join. The moment I remove the mod from the server I can walk around. 
I have tried a combo of group admin with just freeze.use with oxide.grant group admin freeze.use  no dice so I also did oxide.grant group admin freeze.protect
Same issue. So I removed the plugin and then went trought the data and config basicly all of oxide folder removed every trace and revoked the permissions same issue. 
So I then added mod back and did oxide.grant group admin freeze.use  and oxide.grant group admin freeze.protect and untill I ran /unfreezeall I couldn't move. So I ran that and moved around and then I disconnected and reconnected and I was frozen back till I ran /unfreezeall

Just wondering what I am missing. I have tried many combos and I can't walk around untill I remove the mod no matter what.

Wulf
uMod Admin
Sounds like you did a wildcard grant of permissions, which is not recommended. Doing so would also grant the permission this plugin uses to keep track of who is frozen, which would be the freeze.frozen permission. There is no other way you would be frozen. Make sure you’ve saved the server after revoking the permissions.
clumsyzombie
Original Poster

I mean the permissions I have done is 

oxide.grant group admin freeze.use
oxide.grant group admin freeze.protect

to me that is not wild card permissions right?
Also I am going to test the saving I am sure I did 



Merged post

I have the mod installed now and no permissions

 19:55:00Group 'admin' does not have permission 'freeze.use'
 19:55:05Group 'admin' does not have permission 'freeze.protect' 
19:55:12Group 'admin' does not have permission 'freeze.frozen'

So no permissions and I am frozen. 

In the window you I can see "You are not alloed to use the 'unfreese' command.
So I gave admin permissions to freeze.use and freeze.protect
to move I had to run /unfreezeall  to be able to move.



So then I Disconnected and reconnected.
Once I reconnect 
I am able to move but then any other admin's connect I have to run /unfreeseall when any admin then save.server and server.writecfg and have them reconnect they can then walk around. 

Strange issue. Let me know if you do not understand that. I am wondering if something is currupted some were and well when monthly wipe happens it might be a nice time for me to fix some stuff. 
Wulf
uMod Admin
What does "oxide.show group admin" return?
clumsyzombie
Original Poster
I blanked out the other admin that is in the group i didn't want to public give his info. I want to tell you thank you for looking at this Wulf!

Wulf
uMod Admin
Reviewed the plugin, not seeing how the admin players would be frozen without the permission being granted. Does the default group have the permission and set as the parent to admin?
clumsyzombie
Original Poster
I am sorry I do not 100% follow set as the parent to admin



Merged post

I was going to also let you know that I setup a brand new server to test and all i did we premit admin to use it
oxide.grant group admin freeze.use
This was the only mod loaded and admin was frozen till I ran /unfreezeall  to be able to move.

This was for Rust 35284 and oxide v2.0.4203 all that was loaded on the server. 
Wulf
uMod Admin
So far I haven’t been able to reproduce the issue or see why you’d have the issue, sorry.
ThibmoRozier
Plugin Developer
Seems like I am also unable to reproduce this issue.
Not sure what could cause this.