Player can't mount with radio attached

My mate couldn't mount the second seat with the radio attached on the mini.
Had to remove the radio. Worked then.

Yes same here

We had a similar issue, removed all radios and minis just wouldn't remove theirs.. Not sure why, ended up deleting and respawning minis for players.

This issue just showed up for me today on my server. Not sure why it wasn't an issue before, but if the radio is on the mini then nobody can sit in the front seat. 

I'm finding this happens after a server restart - No way to remove the radios at all

5NtWda3Tt1lHAZu.jpg Neighigh

I'm finding this happens after a server restart - No way to remove the radios at all

I don't think we are talking about the same issue. I am able to remove radios just fine. This thread is about players not being able to sit in the front seat of the mini when a radio is attached.

 

dustyhansen

I don't think we are talking about the same issue. I am able to remove radios just fine. This thread is about players not being able to sit in the front seat of the mini when a radio is attached.

 

Copy. Ours is significantly problematic in the way that no-one can sit in the mini that once had a radio in it after a server restart. Removing the radios does nothing at this point either. I haven't seen your issue pop up on our server so I'm starting to think we have config setting differences. I'll do some testing and make a new thread if I don't find an answer. Thanks!

someone found a solution?

Nope. Could the author react please?
Hopefully he can fix this.

I just noticed this last night I have the same issue.. I think its because of the button is invading the bubble where the player sits maybe make the button smaller?