ArgumentException when loading pluginSolved
Zilch
Hey,

I'm just trying to get BotSpawn working on a new server. But everytime I try to load the plugin, I'm getting this error:

(10:17:24) | ExType: JsonSerializationException
(10:17:24) | Failed to initialize plugin 'BotSpawn v1.9.0' (ArgumentException: Could not cast or convert from System.String to System.Collections.Generic.List`1[System.String].)
  at Newtonsoft.Json.Utilities.ConvertUtils.EnsureTypeAssignable (System.Object value, System.Type initialType, System.Type targetType) [0x00062] in <8fe7f8665ff548909c2f26d557e5093a>:0 
  at Newtonsoft.Json.Utilities.ConvertUtils.ConvertOrCast (System.Object initialValue, System.Globalization.CultureInfo culture, System.Type targetType) [0x00031] in <8fe7f8665ff548909c2f26d557e5093a>:0 
  at Newtonsoft.Json.Serialization.JsonSerializerInternalReader.EnsureType (Newtonsoft.Json.JsonReader reader, System.Object value, System.Globalization.CultureInfo culture, Newtonsoft.Json.Serialization.JsonContract contract, System.Type targetType) [0x0008d] in <8fe7f8665ff548909c2f26d557e5093a>:0
(10:17:24) | Unloaded plugin BotSpawn v1.9.0 by Steenamaroo
(10:17:24) | Previous version of plugin failed to load: BotSpawn​


Any ideas?

Thanks
-Zilch

Edit:

71 BotSpawn - Error converting value "bot1" to type 'System.Collections.Generic.List`1[System.String]'. Path 'Monuments.Airfield.Kit', line 50, position 19.

That's given me some idea.

Aha! It's got to be ["bot1"]

Wulf
uMod Admin
Could you provide your configuration here in a code block or paste link? Thanks.
Zilch
Original Poster
Don't worry, all fixed.

I did edit the original post. It was because I hadn't set the kit part right. I had "bot1", it has to be ["bot1"],

So it's all working now.

Thanks anyway.